Recomandare de cazare în Rădăuţi la apartamente în regim hotelier

Rădăuţi este unul dintre cele mai importante municipii din judeţul Suceava, situat în inima Bucovinei şi la intersecţia drumurilor ce leagă mănăstirile Suceviţa şi Putna. Fiind un important centru economic local, cu foarte multe firme ce activează la nivel naţional, Rădăuţi este vizitat frecvent de turişti aflaţi in interes de serviciu, fie pentru a dezvolta noi oportunităţi de afaceri, fie pentru diverse şcolarizări sau management al locaţiilor.

Una dintre cele mai importante investiţii locale este platforma EGGER de la Dorneşti, situată în imediata vecinătate a municipiului.

EGGER este o companie producătoare de semifabricate din lemn din Austria, o afacere de familie care a fost fondată în anul 1961 și este unul dintre primii trei mari producători de semifabricate din lemn din Europa. Grupul EGGER are peste 11200 de angajați la nivel mondial. În România, Egger are 870 de angajați, dintre care majoritatea sunt pe platforma industrială din Rădăuți. Combinatele de prelucrare a lemnului asigură livrarea de produse pentru industria de mobilă, comerțul cu produse pe bază de lemn, inclusiv de parchet, cât și pentru șantierele de construcții.

Fabrica din Rădăuți este una dintre cele mai mari investiții green field în România, cu 210 milioane de euro investite în primul stagiu de construcție. Ulterior, Egger a investit alte 40 de milioane de euro într-o fabrică de adezivi cu cea mai nouă tehnologie, în Rădăuți, precum și 13 milioane de euro într-o centrală pe bază de biomasă cu o capacitate de ardere de 40,5 MW, care utilizează drept combustibil deșeurile lemnoase și lemnul reciclabil care nu pot fi utilizate în producție, rezultate de la fabrica din Rădăuți.

Oportunităţile de cazare în Rădăuţi sunt diverse, de la hoteluri, pensiuni, hosteluri şi până la apartamente în regim hotelier. AStar Apartments este o locaţie centrală ce oferă cazare în regim hotelier în Rădăuţi. Fiecare apartament este meticulos proiectat pentru a reflecta eleganța și pentru a oferi o atmosferă caldă și primitoare. Spațiile generoase sunt amenajate cu atenție la detalii, oferind un cadru perfect pentru familiile și cuplurile care doresc să se bucure de intimitate și confort. La Astar Apartments aveţi garanţia unor servicii de înaltă calitate. Fie că vă aflați în călătorie de afaceri sau în vacanță, veți aprecia facilitățile puse la dispoziţie, de la internet Wi-Fi rapid și curățenie zilnică la asistență la recepție disponibilă 24/7. Bucătăriile complet echipate și serviciul de transfer de la/la aeroport completează experiența dumneavoastră.

Astar Apartments Apartamente Cazare Regim Hotelier Radauti

Vă invităm să faceți o rezervare la AStar Apartments și să vă bucurați de o ședere memorabilă în Rădăuți. Fie că sunteți în căutarea unei escapade romantice sau a unei experiențe familiale, apartamentele AStar sunto oază de liniște și rafinament în inima acestui oraș fermecător.

Bucovina fiind o zonă turistică super apreciată şi aglomerată de turişti, în vecinătatea Rădăuţiului se regăsesc şi faimoasele mănăstiri Suceviţa şi Putna pe care le puteţi vizita foarte uşor. Grădina Zoologică din Rădăuţi este un alt punct de atracţie turistică locală, în special pentru familiile cu copii.