Intrebari si raspunsuri

 

intrebari

 

  Sunteti o agentie de turism ?

Nu, noi nu functionam ca si agentie de turism. Aici, pe pagina noastra iti prezentam diverse oferte turistice, la preturi foarte bune, cu conditii ok ca si cazare, oferte pe care noi personal le-am alege cu siguranta pentru calatoriile noastre, fara costuri ascunse. Noi nu vindem ofertele ci doar le prezentam, urmand ca tu sa cumperi in regim „do it yourself”, folosind link-urile din articolele noastre. Din nefericire, nu ne permite timpul sa personalizam vacante pentru cei care ne trimit mesaje pentru diverse destinatii, in diverse perioade.

 Ce inseamna „oferte DIY (do it yourself)”?

O oferta de vacanta DIY inseamna o varianta de vacanta in care iti faci singur rezervarile pentru zbor si cazare, pe baza recomandarilor gasite pe pagina noastra, doar facand click pe imaginile aferente zborurilor / cazarilor din ofertele prezentate zilnic de catre noi.

 Cum cumpar oferta voastra ?

Dupa cum spuneam mai sus, nu trebuie decat sa faci click pe imaginea cu cazarea si pe cea cu zborul iar apoi vei fi redirectionat direct pe pagina oficiala a cazarii si a zborului aferent, de unde le poti cumpara chiar tu, fara nici un alt intermediar. Inainte de a rezerva pachetul dorit, trebuie sa verifici daca preturile mai sunt de actualitate, daca mai sunt locuri disponibile, din cauza ca unele bilete de avion se pot scumpi, cererea pentru ele fiind una foarte mare.

  Ce modalitati de plata pot folosi ?

Majoritatea ofertelor prezentate se platesc cu ajutorul cardului bancar, sau in unele cazuri, a unor zboruri, plata se poate face prin transfer bancar in contul companiei aeriene respective in termen de 24 ore din momentul rezervarii. In momentul in care plata s-a efectuat, vei primi in adresa de e-mail informatiile referitoare la zbor si la cazare, datele clientilor si cate o copie dupa rezervare pe care cel mai bine o printezi pentru a o avea la tine in momentul sejurului. Travelina.ro nu colecteaza niciun fel de date personale sau bancare.