Despre

travelina-rotundTravelina a pornit la drum din dragoste fata de calatorii, fata de frumos, fata de cunoastere, fata de tot ceea ce ne inconjoara. Am inceput acest proiect din dorinta de a impartasi emotii, experiente, sfaturi, dar si ponturi pentru a calatori mai mult si mai ieftin, tocmai pentru a-ti imbunatati si tu experientele culturale. Multe dintre articolele mele vor surprinde destinatii sau mai bine zis idei, inspiratii pentru calatoriile tale viitoare.

Pentru mine „a calatori” inseamna a-mi umple viata de culori minunate, inima de bucurie, sa-mi hranesc sufletul, prin amintiri de neuitat. Totodata astfel reusesc sa-mi eliberez mintea de problemele cotidiene, sa imi incarc bateriile, dar si sa ma cunosc pe mine mai mult.

Calatoresc din dorinta de a vedea, de a auzi, de a simti, de a gusta, de a mirosi si de a invata despre aceasta lume minunata de pe acest pamant, care are atat de multe de oferit daca suntem interesati sa o cunoastem, sa descoperim noi orizonturi. Ador sentimentele pe care le traiesc atunci cand vad un loc uimitor pentru prima data. De cand calatoresc, apreciez mult mai mult frumusetea vietii si a naturii, privindu-le dintr-o cu totul alta perspectiva.

Calatoresc din simplul motiv ca lumea este atat de mare, de frumoasa si de fermecatoare pentru a sta intr-un singur loc si doresc sa o cunosc din toate colturile daca o sa am ocazia. Sunt atat de multe de vazut pe pamantul asta, incat vreau sa vad totul. Este extraordinar sa te cufunzi in cultura celorlalti oameni, sa le cunosti perspectivele, sa-ti satisfaci curiozitatea privind diferentele dintre ei, dintre popoare…iar astfel nu poti decat sa te imbogatesti cultural.

Nu cunosc o alta metoda mai buna decat sa calatoresc, pentru ca astfel simt ca traiesc, ca imi trezesc toate simturile, ca imi alimentez sufletul, deschizand usa pentru tot ceea ce este nou, acea usa a frumusetii magice a acestei lumi, pe care te invit si pe tine sa o deschizi.