Tenerife, una dintre cele mai frumoase insule din lume cu peste 10 milioane de vizitatori anual, este locul perfect pentru a petrece un sejur pentru a scapa de grijile de acasa si pentru a te bronza. Apa turcoaz cu nuante uimitoare ale Atlanticului, plajele celebre cu diferite tipuri de nisip, aquaparcul Siam Park, celebrul Loro Park, vulcanul Teide sunt doar cateva dintre atractiile care te vor cuceri aici.

Pentru perioada 22 – 28 mai 2017, Travelina ti-a pregatit o oferta de vacanta in Tenerife, pentru 6 nopti de cazare la Hotelul TRYP ***, din sudul insulei, aflat in Los Cristianos, la 200 metri de plaja cu mic dejun inclus si zbor dus- intors Bucuresti – Tenerife, cu bagaj de mana inclus, la pretul de 335 euro/ persoana.

Rezerva cazare: Hotel TRYP ***

Pret 2 persoane: 342 euro/camera dubla (mic dejun inclus)

                             : 408 euro/ camera dubla (mic dejun+cina inclusa)

Pret 1 persoana: 171 euro/persoana (mic dejun inclus)

                                 : 204 euro/ persoana (mic dejun+ cina inclusa)

REZERVA CAZARE

REZERVA ZBORURI

(click pe ambele imagini aferente zborurilor)

Zbor dus -zbor direct  Bucuresti -> Tenerife South -22 mai 2017 – cu compania aeriana Wizz Air (bagaj de mana mic inclus (42 x 32 x 25 cm)

Zbor intors – cu 1 escala – Tenerife South -> Bucuresti28 mai 2017 – cu compania aeriana Ryan Air (2 bagaje de mana incluse)

Pret total zboruri: 164 euro/ persoana

Pret total sejur 6 nopti cu mic dejun inclus- 335 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta de vacanta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ”Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand imaginile din Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.