Profita si tu de oferta de 20% reducere a celor de la Blue Air, valabila pana duminica seara la toate zborurile operate de catre ei, pe toate rutele.

Propunerea Travelinei de astazi este un city break la Madrid de 8 Martie 2017! :)…. 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, in centrul capitalei, plus zborurile Bucuresti- Madrid si retur, in perioada 7 martie – 10 martie 2017, totul la pretul de 154 euro/ persoana.

Madrid, orasul toreadorilor, este plin de vile medievale, de palate regale, de galerii de arta apartinand marilor personalitati precum Picasso, Goya și Velázquez, un oras in care un city break este perfect pentru a iesi din cotidian.

Cazare: HRC Hotel ***

Pret 2 persoane: 223,50 euro/ camera dubla/ 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus

Pret 1 persoana: 112 euro/ persoana/ 3 nopti de cazare cu mic dejun  inclus

Rezerva cazare

cazare madrid

Zboruri:

Zbor dus-intors Bucuresti-Madrid/ Madrid-Bucuresti prin compania aeriana Blue Air (bagaj de mana inclus)

– 42 euro/ persoana  *daca se alege ca si modalitate de plata depunerea de numerar la BancPost, Raiffeisen Bank sau BRD ca in imagine.

Rezerva zboruri

zbor madrid

Pret total City Break Madrid 154 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand link-urile Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.

cuey_w7weaacbb1