Complex Lions Gura Humorului

De curand, s-a deschis in zona Voronetului, un complex turistic nou, Complex Lions, care nu are cum sa nu impresioneze orice turist care ii calca pragul, fiind situat pe drumul care duce spre partia de schi Soimul si zona de agrement a Parcului Arinis.

Zona Voronetului, un colt desprins din rai, apartine frumoasei si mandre Bucovine iar tu ca turist, nu ai voie sa o ratezi, daca ajungi pe aceste meleaguri. Celebra Manastire Voronet, unul dintre simbolurile Moldovei, exceleaza prin culoarea sa albastra, atat de albastra, care inca se mai pastreaza si dupa atatea sute de ani de cand a fost realizata de catre artisti moldoveni cu un talent aparte innascut.

Pe langa faimoasa manastire, Voronetul este caracterizat de un peisaj de vis, de o oaza de liniste si de recreere, perturbata doar de susurul apei si de ciripitul pasarilor care sunt gazduite in padurea de conifere ce strajuieste zona, dar si de pensiunile cochete care mai de care mai aratoase.

Panorama Complexului Lions, e absolut incantatoare: 5 vile frumoase, dotate cu un restaurant, terasa in care se poate servi masa, curte mare, bine intretinuta si organizata unde te poti relaxa dupa bunul plac in balansoarele din lemn, loc de joaca pentru copii, foisor pentru momente deosebite alaturi de cei dragi, lac cu pesti in care se poate pescui si se pot face plimbari cu barca, toate integrate intr-un cadru de neuitat. Consider ca la momentul actual, locatia este cea mai frumoasa din zona, perfecta pentru cazare Bucovina.

Complexul este unul de 4 stele, totul fiind nou si de buna calitate, curat si confortabil. Facilitatile de care se bucura pensiunea sunt: 60 de locuri de cazare in camere deosebite, restaurant cu bucate traditionale bucovinene cu o capacitate de 40 de locuri, terasa de vara pentru 32 de persoane, un foisor de 10 locuri. Complexul dispune de parcare proprie gratuita si de  internet wi-fi tot gratuit.

Camerele pornesc de la pretul de 150 lei, pentru cele duble si 180 lei pentru apartamente. Toate incaperile sunt dotate cu balcon, televizor LCD, minibar, internet gratuit prin wi-fi, baie proprie cu dus/ cada si incalzire.

Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie aceasta pensiune, asadar o sa atasez cateva fotografii mult mai sugestive pentru a exprima frumusetea locatiei, desi cel mai bine este sa rezervi o camera aici pentru a te bucura de splendoarea peisajului, condititiile excelente de cazare si de savoarea mancarurilor traditionale.

Complex Lions: Date de contact

Adresa: Voronet – Bucovina

Telefon: 0741 615 514

E-mail: complex.lions@yahoo.com

Pagina web: www.complexlions.ro