Atena, orasul zeilor si leaganul civilizatiei, este unul dintre cele mai cosmopolite orase ale Europei si ofera o vacanta minunata pentru cei care o aleg, prin muzee, monumente istorice, galerii de arta, bucatarie. O vizita in aceasta capitala trebuie sa includa neaparat cate o plimbare la Acropole, la Parlament, prin Gradinile Nationale dar si una pe stradutele renumitului cartier Plaka.

Oferta ce ti-am pregatit-o are in vedere 4 zile in capitala Greciei, in perioada 13 feb- 16 feb 2017, oferta care include 3 nopti de cazare cu mic dejun in centrul Atenei la Hotel Marina plus zbor dus-intors cu plecare din Bucuresti.

Cazare: Hotel Marina

Pret 2 persoane: 95 euro/ camera dubla

Pret 1 persoana: 47.50 euro/ persoana

Rezerva Cazare

cazare atena

Zboruri:

Zbor dus- intors Bucuresti- Atena/ Atena-Bucuresti prin compania aeriana Ryan Air ( 2 bagaje de mana incluse) – 30 euro / persoana

Rezerva zboruri

zbor atena

Pret total City Break Atena – 88 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand link-urile Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.

cpso1ozueaijzjh

cq-jkvmwyaak9x5

cw8oum0weaqt9bf