Valencia, este destinatia perfecta pentru un sejur la inceputul lunii iunie. Temperatura este numai buna pentru a vizita toate obiectivele dorite si de a te bronza pe renumita Plaja Malvarrosa, cu o fasie foarte lata de nisip fin. Totodata, daca vrei sa mergi in concediu cu copiii, Valencia este locul din care cu siguranta, acestia, nu o sa mai vrea sa se intoarca acasa. O vizita la Bioparc si la Oceanografic le va taia respiratia.

Valencia, nu este doar pentru cuplurile cu copii, ci pentru toata lumea, de la tineri la batrani. Indiferent de varsta, vei gasi cu siguranta ce sa faci aici.

https://www.youtube.com/watch?v=mnu8Ohq73Tg

 

Propunerea Travelinei de astazi consta intr-un sejur de 5 nopti la Hotel Universidades *** si zbor dus-intors din Bucuresti, totul la pretul de 158 euro/persoana, in perioada 3-8 iunie 2017.

Rezerva cazare:  Hotel Universidades ***

Pret 2 persoane: 184 euro/camera dubla

Pret 1 persoana: 92 euro/ persoana

REZERVA CAZARE

cazare valencia

Rezerva zboruri:

Zbor dus-intors Bucuresti-Valencia/ Valencia-Bucuresti prin compania aeriana Blue Air (bagaj de mana inclus)

– 66euro/ persoana  * daca se alege ca si modalitate de plata depunerea de numerar la BancPost, Raiffeisen Bank sau BRD, etc ca in imagine.

REZERVA ZBORURI

zbor valencia

 

Pret total Sejur Valencia 5 nopti de cazare + zboruri – 158 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta de vacanta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ”Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand link-urile Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.

cpmg75awiae4x9x

crknfvswyaaottk

crnzhn_xgaeql2f

cuoevvxxgaa9el0

palm-tress-in-valencia

valencia-cathedral