Fiecare dintre noi trebuie sa vada Parisul macar o data in viata !

Situat in partea de nord a Frantei si strabatut de raul Sena, Parisul are reputatia de a fi unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase, plin de obiective istorice si influent sub aspect cultural, artistic, culinar, arhitectural sau din punct de vedere al modei. Supranumit „Orasul Luminii” sau ” Capitala Modei” este locul de nastere al multor brand-uri de lux, precum Chanel, Dior, Yves Saint-Laurent, Guerlain, Lancôme, L’Oreal, Clarins etc

Orasul este pe locul al doilea in ceea ce priveste stelele Michelin acordate restaurantelor din lume (dupa Tokyo) si detine numeroase repere simbolice, cele mai vizitate fiind Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre-Dame, Muzeul Luvru, Moulin Rouge, ceea ce il face una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume, cu 45 de milioane de turiști anual.

Pentru perioada 13-15 Martie 2017, Travelina ti-a pregatit un city break in Capitala Modei, pentru doar 102 euro/ persoana, pret care include 2 nopti de cazare si zborul dus- intors din Cluj-Napoca.

Rezerva cazare: Hotel Median Paris Congrès ***

Pret 2 persoane: 105 euro/camera dubla/ 2 persoane

Pret 1 persoana: 52.50 euro/ persoana

Rezerva cazare

cazare paris

Zboruri:

Zboruri dus- intors Cluj- Napoca –Paris/ Paris–Cluj- Napoca, prin compania aeriana Wizz Air (1 bagaj de mana mic inclus)- 50 euro/ persoana

Rezerva zboruri

zbor cluj

Pret total City Break Paris – 102 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ” Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand link-urile Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.

paris

city break ieftin paris

moulin rouge