Maldive

 

Maldive este pentru noi toti o destinatie de vis, cu bungalouri de lux, care se extind peste apele turcoaz ale Oceanului Indian, cu plaje acoperite cu nisip fin, strajuite de falnici palmieri, recife de corali si fauna salbatica subacvatica, care fac aceasta locatie una dintre cele mai cautate destinatii insorite de pe planeta.

Travelina iti recomanda sa iti iei concediu in perioada 8 – 18 octombrie si sa faci o incursiune in paradisul exotic mult visat, Maldive, pentru suma de doar 708 euro/ persoana.

Servicii incluse: 

  • Zbor dus – intors: Sofia (Bulgaria) – Male (Maldive)
  • 9 nopti de cazare cu mic dejun inclus la Hotelul Express Inn **** cu iesire la plaja

Servicii neincluse:

  • Transport Romania – Sofia (Bulgaria). Puteti ajunge la aeroportul din Sofia cu masina personala (aproximativ 6-7 ore din Bucuresti)
  • Transfer aeroport Male – Hotel Express Inn – 10 $/ persoana daca alegi transferul facut de catre hotel.

Rezerva cazare: Hotel Express Inn ****

  • Pret 2 persoane: 332 euro/ camera dubla standard cu mic dejun inclus
  • Pret 1 persoana: 166 euro/ persoana cu mic dejun  inclus

REZERVA CAZARE

Rezerva zboruri:

  • Zbor dus intors: Sofia – Male cu compania aeriana Fly Dubai (1 bagaj de mana + 1 bagaj de cala inclus/ pers)

REZERVA ZBORURI

TOTAL SEJUR MALDIVE – 708 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta de vacanta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ”Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand imaginile din Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.