Istanbul, orasul care se intinde pe doua continente, incarcat istoric dar in acelasi timp foarte modern, plin de culoare si arome, te asteapta si pe tine sa il descoperi.

Obiectivele care se pot vizita in metropola le gasiti aici: https://www.travelina.ro/istanbul-top-10-obiective-pe-care-nu-ai-voie-sa-le-ratezi/

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Travelina a realizat o oferta de neocolit pentru perioada 8 – 12 Martie 2017, care include: 4 nopti de cazare + mic dejun inclus + transfer de la/ spre aeroport + zboruri cu compania aeriana Tarom ce are inclus in pret atat bagaj de mana cat si bagaj de cala.

Rezerva Cazare: Sinem Hotel

Pret 2 persoane: 76.80 euro/ camera dubla (mic dejun + transfer inclus)

Pret 1 persoana: 38.40 euro/ persoana (mic dejun + transfer inclus)

REZERVA CAZARE

Rezerva zboruri:

  • Zbor dus – intors: Bucuresti- Istanbul/ Istanbul- Bucuresti, cu compania aeriana Tarom (bagaj de mana si bagaj de cala inclus) – 77 euro/ persoana

REZERVA ZBORURI

PRET TOTAL CITY BREAK ISTANBUL – 115 euro/ persoana

  • Daca aveti nevoie de un ghid turistic, Travelina va recomanda ”Istanbul- Calator pe Mapamond”  de la Editura Ad Libri, la pretul de 23.6 lei. Ghidul se poate comanda de aici:

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta de vacanta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ”Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand imaginile din Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.