Pentru weekend-ul prelungit din perioada 21-24 ianuarie 2017, Travelina ti-a pregatit un city break la Milano, cel de-al doilea oras ca marime din Italia, city break de 3 nopti la Hotelul Nuovo Metro ***, cu mic dejun inclus (acces usor spre principalele obiective turistice)  si cu zbor dus-intors cu plecare din Bucuresti.

Cea mai extravaganta cladire in stil gotic din Europa, Domul din Milano  asteapta sa fie vizitat si admirat pentru eleganta si imensitatea sa. In plus, daca esti pasionat/a de moda, de vedete sau de manechine celebre, Milano este locul perfect pentru a-ti clati privirea :).

Rezerva cazare: Hotel Nuovo Metro ***

Pret 2 persoane: 170 euro/camera dubla/ 2 persoane

Pret 1 persoana: 85 euro/ persoana

Rezerva cazare

cazare Milano

Rezerva zboruri:

Zboruri dus – intors Bucuresti-Milano/ Milano- Bucuresti prin compania aeriana Wizz Air

19 euro/ persoana (bagaj de mana mic inclus)

Rezerva zboruri

zboruri Milano

Pret total City Break Milano – 104 euro/persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ” Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand link-urile Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.

city break milano

milano

milan-wallpaper-11-1024x768