Bucovina impresionează întotdeauna cu frumusețea zonei dar și cu unitățile sale de cazare, primitoare și călduroase.

Astăzi poposim la Inima Bucovinei, o pensiune cochetă aflată la marginea orașului Frasin, într-un cadru mirific, lângă liziera pădurii. Pensiunea este așezată pe un platou în vârful dealului, în buza pădurii. Platoul este îngrădit și se întinde pe aproape 1hectar de pământ. Pensiunea dispune de un heleșteu cu păstrăvi, parcare privată, loc de joacă pentru copii și loc pentru serbare câmpenească cu mese, bănci, rotisor, grătar, etc.

„La Inima Bucovinei, modernul se îmbină perfect cu rusticul, iar atmosfera călduroasă face ca fiecare clipă petrecută să fie una de neuitat.”

Ca și capacitate de cazare, pensiunea dispune de un apartament și 10 camere duble. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, tv cu ecran plat cu canale prin cablu, telefon, internet, minibar, halate de baie, articole de toaletă, uscător de păr iar unele camere au balcon cu vedere la munte sau la grădină. Tariful de cazare pentru o singură noapte în camerele duble este de 180 lei iar pentru apartament, tariful este de 290 lei/ noapte. În perioada sărbătorilor, se practică tarifele de sezon care compun pachete de servicii.

În prețul cazării nu este inclus micul dejun, dar acesta poate fi achitat separat, 25 lei/ persoană.

Tot în cadrul pensiunii,  există un restaurant în care se pot servi meniuri bucovinene și bucate tradiționale românești.

Pensiunea se poate închiria integral, iar cei care fac acest lucru se pot bucura de o cină câmpenească, grătar în aer liber, foc de tabără, iar la cerere se pot organiza seri cu muzică tradițională susținute de formații folclorice din zonă.

Pe site-urile de specialitate de turism, Pensiunea Inima Bucovinei beneficiază de punctaje excelente și de recenzii favorabile de la turiștii care i-au călcat pragul.

  • “Micul dejun a fost de cea mai bună calitate. Tot ceea ce ține de mâncare și servicii au fost ireproșabile. Vă recomand cu toată încrederea să mergeți la această pensiune.” – Dare, România.
  • “Locație superbă, loc de joacă pentru copii, posibilitate de relaxare pentru adulți în aer liber” – Dulgheru, România.