casa verde voronet

Acum, când sezonul sporturilor de iarnă începe și sărbătorile de iarnă bat la ușă, tot mai multe persoane își îndreaptă pașii spre pârtiile și pensiunile din Bucovina, cele din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau din Vatra Dornei.

Pârtia din Gura Humorului numită Șoimul este o pârtie de nivel mediu, cu o lungime de 1478 metri dotată cu un echipament de telescaun, un sistem electronic de bileterie, 5 tunuri de zăpadă amplasate, 1 mașină de bătut zăpada, drum de acces modernizat către pârtie și cu instalație nocturnă.

La doar 10 minute de mers cu mașina, turiștii își pot lua cazare la Pensiunea Casa Verde din Voroneț pentru o noapte sau mai multe, în funcție de durata sejurului lor în Bucovina.

Casa Verde oferă tuturor oaspeților beneficiul unei vacanțe de excepție, liniște, aer curat, verdeață și ospitalitate. Pensiunea este accesibilă, aflându-se în imediata apropiere de celebra Mănăstire Voroneț, la numai 200 de metri de dânsa.

Unitatea dispune de 5 camere matrimoniale și o cameră triplă, în total de 13 locuri de cazare. Camerele sunt mari, luminoase, foarte spațioase și curate. Încăperile sunt dotate cu mobilă modernă și cu baie proprie.

În interiorul pensiunii există spații exclusive pentru fiecare activitate. Gazdele pun la dispoziția oaspeților un living cu șemineu, spațiu de relaxare, spațiu de luat masa și loc de joacă iar în exterior, se poate face grătar.

În bucătăria pensiunii se poate găti cu încredere, aceasta fiind complet echipată și utilată cu uneltele și echipamentele necesare.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Casa Verde are două oferte disponibile, una pentru Crăciun și cealaltă pentru Revelion.

Oferta de Crăciun 2019 include 4 nopți de cazare și masă inclusă pentru perioada 23.12.2019 – 27.12.2019. Oaspeții care se vor caza într-o cameră dublă sau o cameră dublă superioară cu pat dublu și balcon vor plăti 3600 lei, cei care vor ocupa o cameră dublă cu pat dublu vor plăti 3400 lei iar cei  care doresc o cameră family cu pat dublu large, pat dublu și balcon vor plăti 4000 lei.

În continuare vom prezenta și oferta de Revelion 2020: Cei care ocupă o cameră dublă cu pat dublu sau o cameră dublă superioară cu pat dublu și balcon, vor plăti pentru 4 nopți suma de 4000 lei.

Cei care ocupă camere duble fără balcon vor plăti 3600 lei pe 4 nopți iar cei care ocupă o cameră family cu pat dublu large, pat dublu și balcon, vor plăti 4500 lei pe 4 nopți.

Oferta include masă și un sejur de 4 nopți și 5 zile. Data de intrare este 29.12.2019 iar data de ieșire este 2.01.2020. Unitatea se închiriază unui singur grup sau individual.