La 7 km distanta de orasul Botosani, in localitatea Zaicesti, se afla un loc ideal pentru ospat, odihna si taifas si anume Pensiunea „Conacul Zaicesti”. Locatia a fost resedinta boierilor Filipesti odinioara, cam in secolul al XIX lea. Conacul detine amprenta unei viziuni arhitecturale unice, care are scopul de a reda splendoarea unei epoci de tihna si de bunastare. Stilul in care este realizata pensiunea transpune oaspetii intr-o lume de mult uitata, dar care imbina trecutul cu prezentul modern. Spatiul este unul primitor, intim si comod datorita utilitatilor la standarde ridicate.

Odata ajuns la Conacul Zaicesti, vei gasi un loc de poveste, cu elemente la superlativ: cazare, masa, liniste, curatenie, personal amabil. Starile de liniste si de intimitate se vor resimti pe parcursul vizitei tale, atat daca alegi sa te cazezi cat si daca doresti doar sa iei masa in incinta. 

Ca si unitate de cazare, conacul dispune de 2 camere duble, de patru stele, confortabile, care sunt dotate cu pat matrimonial, internet gratuit, seif, minibar, TV, prosoape, uscator de par, halat de baie si papuci. Camerele impresioneaza prin decorurile rosii, caramizii si aurii, imbinand oaspetii la odihna. Pretul unei asemenea camere este de 150 lei pentru 2 persoane si 130 lei/ camera daca se alege regimul single. In plus, micul dejun este inclus in pretul cazarii.

Conacul dispune de 3 locuri de servit masa, fiecare avand un stil aparte. Salonul verde, are o capacitate de 60 de locuri iar aici domneste o atmosfera clasica, eleganta si plina de rafinament. Separeul auriu da senzatia de liniste, intimitate si de relaxare. Cerdacul este locul potrivit pentru intalniri cu prietenii, pentru petreceri, intr-o atmosfera destinsa si boema, dispunand de peste 70 de locuri.

In ceea ce priveste bucataria, se pot servi bucate traditionale precum paine de casa, miel la protap, frigarui, etc, toate fiind extrem de delicioase, pe gustul tuturor clientilor.

Conacul Zaicesti gazduieste si intalniri de afaceri pentru cei interesati. Astfel, pune la dispozitia lor o sala de intalniri cu o capacitate de aproximativ 20 de persoane, dotata cu videoproiector, flipchart si ecran de proiectie, conexiune wirelles gratuita.

 

 

Daca esti in cautarea unui restaurant Botosani in care sa iti petreci noaptea dintre ani, poti veni la Conacul Zaicesti, care are o oferta adecvata, traditionala pentru Revelion 2018. Intr-o atmosfera de sarbatoare, alaturi de cei dragi, te vei bucura de aceste momente, in compania Formatiei Syncron Band, a Ansamblului Vorona, a Iustinei Irimia dar si a mult indragitului artist Ion Paladi. Pretul este de 300 de  lei de persoana. Programul de muzica populara, de muzica de petrecere, de datini si obiceiuri, meniul traditional, ambianta pur boiereasca sunt doar cateva motive care ar trebui sa te faca sa iti doresti un Revelion la Conacul Zaicesti.

Mai multe detalii despre pensiunea Conacul Zaicesti poti afla daca accesezi www.conaculzaicesti.ro