Pentru cei care doresc sa petreaca cateva zile pentru a se relaxa in mijlocul Bucovinei, bucurandu-se de frumusetile naturale ale zonei, de monumentele istorice, de celebrele manastiri, sa practice diverse sporturi precum pescuitul, river-rafting-ul, zborul cu parapanta, ski, sanius, echitatia, off-road-ul si chiar mountain-bike-ul, o pot face oricand si se pot caza in Gura Humorului pentru a fi cat mai aproape de aceste activitati.

Chiar la intrare in orasul Gura Humorului, se afla Hotel Aldi, o unitate de cazare ce pune la dispozitia celor care ii trec pragul, 68 de locuri de cazare. Camerele ofera o priveliste panoramica, fiind foarte confortabile, mobilate cu mult bun gust, cu mobilier din lemn masiv, baie proprie si balcon.

Chiar si oamenii de afaceri se pot caza aici, hotelul punandu-le la dispozitie o sala de conferinte de 60 de locuri dotata cu tot ceea ce este necesar pentru realizarea obiectivelor.

Si cum orice turist trebuie sa si manance, la parterul hotelului se afla un restaurant, care ofera servicii impecabile si o diversitate de mancaruri care fac parte atat din bucataria romaneasca cat si din cea internationala: pizza, paste, preparate din carne de pui, vita, porc sau peste, salate si deserturi delicioase.

In cadrul Complexului Aldi se pot organiza si cele mai importante si frumoase evenimente, nunti, cumatrii, in doua sali mari, una de 400 de invitati si cealalta de 200 de persoane, ambele sali oferind o atmosfera placuta si romantica pentru toti cei prezenti aici.

Pentru cei care inca nu au stabilit unde isi petrec Revelionul, sugestia mea este tot Hotel & Restaurant Aldi, unde pentru suma de 1300 de lei/ persoana, pot petrece 5 zile deosebite cu ocazia sarbatorilor de iarna. Pachetul celor de la Aldi pentru Revelion include 5 zile si 4 nopti de cazare cu regimul de masa demipensiune, in perioada 30.12.2017 – 3.01.2018,  cina traditional bucovineana in seara de 30.12.2017, masa festiva in ultima zi a anului cu preparate reci si calde, bauturi alcoolice si nealcoolice, muzica live, grupuri de uratori specifici Bucovinei, foc de artificii, o masa festiva pe data de 1.01.2018, cu gratare, balmos, vin, tuica fiarta si muzica live.

Conditiile de rezervare, date de contact si detalii suplimentare pentru Revelion 2018 la Hotel Aldi se pot vedea pe pagina web www.restaurantaldi.ro