Nu este un secret faptul că oaspeții așteaptă să folosească cosmetice de unică folosință și de calitate superioară în hoteluri, pensiuni sau restaurante. Mărcile, aromele și cosmeticele pe care le alegi pot influența impresia de ansamblu a oaspeților asupra afacerii tale, deci este important să le oferi opțiuni care să le arate cât de mult îi prețuiești.
Deoarece aceste consumabile sunt disponibile într-o varietate de mirosuri, dimensiuni și forme, alegerea colecției potrivite pentru mediul tău de afaceri poate fi oarecum copleșitoare. Selectarea corectă a produselor contribuie ca oaspeții să se relaxeze, să se simtă odihniți și curați.
Poți alege cosmetice și alte produse de îngrijire pentru mediul HoReCa direct de la furnizorul Best Distribution SRL din județul Suceava, care prin intermediul magazinului său online www.serveteledehartie.ro îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru oaspeții tăi.
Un produs cu adevărat important atât într-o unitate de cazare cât și într-un restaurant este săpunul lichid.
Best Distribution SRL comercializează mai multe tipuri de săpun lichid dar și solid, recomandate tuturor tipurilor de piele, cu un pH neutru și agenți de catifelare și emoliere. Aceste săpunuri elimină bacteriile și germenii de pe mâini pentru a preveni șansele de efecte negative asupra sănătății. Ele sunt complet lipsite de elemente toxice, fiind ușor de utilizat și potrivite pentru o utilizare pe termen lung.
În continuare vom prezenta câteva tipuri de săpun lichid care sunt potrivite pentru birouri, restaurante, hoteluri sau pensiuni, disponibile în magazinul online. Toate prețurile prezentate sunt nu conțin TVA.

Dove cream wash H2 – 250 ml – 19 lei
Acest tip de săpun este perfect pentru îngrijirea pielii, prevenind uscarea și iritarea ei. Produsul conține ¼ cremă hidratantă, asigură catifelarea și suplețea pielii după utilizare. Produsul se poate comanda de aici: www.serveteledehartie.ro/sapun-lichid-solid/235-dove-cream-wash-h2-250ml.html

– Săpun lichid Premium – 5 litri – 26.50 lei
Acest săpun lichid perlat poate fi utilizat o perioadă îndelungată, fiind recomandat tuturor tipurilor de piele. El se folosește nediluat, se aplică direct pe piele, se masează iar ulterior se clătește cu apă din abundență. Produsul se poate comanda de aici: www.serveteledehartie.ro/sapun-lichid-solid/237-sapun-lichid-premium-5l.html

– Săpun lichid pentru mâini- Soft Care Lux – 35.50 lei
Acest produs are un pH neutru, un parfum excelent și produce spumă mare, fiind ideal pentru băile din hoteluri, restaurante și cluburi sportive. Cantitate: 1.3 litri. Acesta se poate comanda de aici: www.serveteledehartie.ro/sapun-lichid-solid/610-sapun-lichid-pentru-maini-soft-care-lux.html

Lux Hand Wash – 5 litri – 40 lei
Acest săpun lichid tip cremă se bazează pe un amestec de surfactanți și ingrediente pentru îngrijirea pielii fiind ideal pentru îndepărtarea eficientă a murdăriei. Produsul se poate comanda de aici: www.serveteledehartie.ro/sapun-lichid-solid/241-lux-hand-wash-5l.html

Află mai multe detalii despre furnizorul Best Distribution SRL și consultă întreaga gamă disponibilă de săpun lichid și solid direct din magazinul online www.serveteledehartie.ro/67-sapun-lichid-solid.