Județul Suceava se află în topul județelor care merită vizitate în orice anotimp pentru obiectivele, peisajele și bucătăria specifică. Celebrele mănăstiri care se găsesc aici cum ar fi Voroneț, Putna, Moldovița, Sucevița, Râșca, Mănăstirea Humorului fac obiectul principal al vizitatorilor județului.

Nici reședința de județ nu se află mai prejos, în Suceava, principalele obiective turistice de o frumusețe aparte sunt foarte căutate: Cetatea de Scaun a Sucevei, Curtea Domnească, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Istorie, Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, Biserica Sfântul Dumitru, etc.

Cei care doresc să petreacă mai multe nopți în zonă o pot face cu încredere, oferta de servicii de cazare fiind diversificată, de la apartamente în regim hotelier, vile, pensiuni până la hoteluri de patru stele.

O variantă de cazare convenabilă, plină de confort și de intimitate este reprezentată de apartamentele în regim hotelier. O asemenea unitate de cazare este Max Family. Plin de eleganță, curat, acest apartament de 2 camere invită oaspeții să se cazeze cu încredere. Locația sa este la ieșire din Suceava, într-o zonă rezidențială, în Sfântu Ilie.

Apartamentul dispune de un dormitor cu pat dublu,  un living în concept open space cu bucătăria mobilată și utilată, un spațiu perfect pentru luat masa și o baie complet utilată. Ca și dotări pot aminti de cele două televizoare cu ecran plat conectat la televizune prin cablu, wi-fi gratuit și mașină de spălat haine. Un plus al său este reprezentat de faptul că oaspeții se pot relaxa în grădina proprietății.

Cei care vin cu mașina, nu trebuie să își facă griji în privința parcării, aceasta fiind asigurată, gratuită și nu necesită rezervare.

 

Un avantaj al închirierii unui apartament în regim hotelier este că îți poți găti mâncarea proprie, lucru care te va ajuta să economisești  mai mulți bani și îți oferă flexibilitate. Nu este nevoie să te trezești devreme pentru a ajunge la micul dejun și nici nu trebuie să te întorci la hotel  la anumite ore în timpul zilei pentru a lua prânzul sau cina.

Eu personal prefer întotdeauna apartamentele în regim hotelier, mai ales dacă, călătoria se desfășoară pe parcursul a mai multor zile.

Un apartament  complet dotat, în loc de formatul rigid al unei camere de hotel mi se pare o variantă mult mai convenabilă. Oriunde te-ai afla, dacă vrei să simți pulsul orașului, nu îți sugerez să te cazezi într-un hotel. Desigur, șederea într-un hotel de înaltă clasă ar fi o experiență memorabilă, dar nu poți simți cum trăiește un localnic în acel minunat oraș.

Prețurile valabile pentru această perioadă conform paginii web sunt următoarele:

  • 1 noapte de cazare- 200 lei
  • Peste 10 nopți de cazare- 180 lei/ noapte
  • Peste 20 de nopți de cazare- 160 lei/ noapte