În vara anului trecut, în apropierea graniței dintre România și Ucraina, în orașul Siret, s-a deschis un nou hotel, Frontier Hotel ***, care excelează prin serviciile oferite oaspeților săi atât în ceea ce privește cazarea cât și mâncarea pregătită în cadrul restaurantului.

Hotelul este un loc ideal de cazare pentru cei care tranzitează această graniță aflată în nordul țării dar și pentru cei care se află pe teritoriul României în scop turistic și cultural. Se poate ajunge foarte ușor la Hotel Frontier, atât cu mașina cât și cu avionul, distanța până la Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din Suceava este de 54 km iar distanța până la Aeroportul Internațional Chernivtsi este de 36 km. Transferul către cele două aeroporturi se poate asigura de către hotel, contra cost. Mai mult ca sigur, toți cei care s-au cazat și care se vor caza în viitor la Frontier Hotel vor reține această locație pentru serviciile de înaltă calitate primite dar și pentru nota de căldură și ospitalitate cu care au fost primiți.

Capacitatea acestei unități de cazare este de 31 de camere, 2 apartamente nupțiale, 4 camere executive și 2 apartamente. 

Toate camerele impresionează prin mărimea, eleganța, curățenia, decorul, atmosfera lor și dispun de baie proprie, minibar, televizor cu ecran plat, telefon, seif și aer condiționat, totul pentru confortul clienților.

Din cadrul hotelului face parte restaurantul Ed’s Kitchen care poate găzdui în jur de 80 de persoane și care are în meniu o varietate de preparate românești și internaționale.

Oaspeții, dar nu numai, se mai pot răsfăța în cadrul pub-ului  Katie Daly’s, o locație care se află tot în incinta hotelului, autentic irlandeză, importată din Wicklow, Irlanda. Barul poate găzdui până la 80 de persoane care pot savura meniuri specifice irlandeze sau pot bea cel puțin o halbă de bere Guiness.

Hotelul dispune și de o sală de ceremonii perfectă pentru a găzdui o petrecere de nuntă, un botez, revelion, recepții, evenimente corporate, evenimente mondene, dineuri, degustări de anumite băuturi sau orice alte tipuri de festivități, aceasta având o capacitate de 220 de persoane.

La Hotel Frontier se pot ține la fel de bine conferințe, seminarii, prezentări sau work shop-uri în sala pentru conferințe în care încap 120 de persoane. Logistica, aparatura și personalul necesar este asigurat de către Hotel Frontier pentru buna desfășurare a oricărei activități care va avea loc.

Rezervările se pot face în cadrul paginii web a hotelului, www.frontierhotelromania.com