Un loc deosebit de cazare in orasul Bacau este Hotel Bohemia, de trei stele. Hotelul este foarte bine pozitionat, mai ales pentru cei care aleg sa petreaca o noapte de cazare in caz ca tranziteaza prin oras, dar nu numai. Amplasarea unitatii este la 10 minute de Aeroportul International „George Enescu” si la foarte mica distanta de gara.

Intreaga capacitate de cazare este de 25 camere, dintre care una este destinata persoanelor cu handicap. Camerele se impart in camere duble matrimoniale si camere twin cu 2 paturi separate. In momentul actual, pretul lor este de 180 lei/ noapte, atat in weekend cat si in cursul saptamanii si 160 lei/ noapte daca se opteaza in regim single. In pretul cazarii este inclus si micul dejun, care este in stil de bufet suedez si cuprinde diverse alimente care satisfac si cele mai pretentioase gusturi in materie culinara. Micul dejun se serveste doar in intervalul orar 7.00 – 10.00.

Ca si dotari, camerele dispun de: aer conditionat, internet wireless gratuit si nelimitat, telefon, seif, cosmetice, minibar, tv prin cablu si uscator de par.

Serile pot fi petrecute in lobby caffe bar, unde predomina o atmosfera placuta si de relaxare. Aici se pot organiza intalniri de afaceri, se poate bea o bautura racoritoare, un pahar de vin, un pahar de bere sau o cafea, fiecare dupa bunul plac. Barul are un program extins, intre 7.00 si 00.00.

O sala de conferinte sta la dispozitia clientilor, fiind perfecta pentru un numar de 25 de persoane. Sala este dotata cu tot ceea ce este necesar si anume: internet wireless, sistem de sonorizare, videoproiector, ecran de proiectie, tabla alba si aer conditionat.

In general, check-in-ul se poate realiza incepand cu ora 14.00, iar check-out-ul pana in ora 12.00. Cei care pleaca mult mai devreme de ora 12.00, pot sa isi lase bagajele in caz ca este nevoie in camera special amenajata pentru acest lucru, pentru o durata de 24 de ore, gratuit.

Clientii care ajung la locatie cu masina, o pot parca gratuit in parcarea hotelului, in limita disponibilitatii locurilor de parcare.

Hotelul asigura transferul de la/ spre aeroport, celor care doresc, contra cost.

Alte servicii care sunt gratuite oferite oaspetilor, in afara celor enumerate mai sus in articol sunt: comenzi taxi, masa si fier de calcat, rezervari de bilete de avion si de tren, bilete la diverse evenimente, furnizarea de informatii in legatura cu principalele mijloace de transport, umbrele in caz de ploaie, acordarea de medicamente si materiale sanitare, predarea si expedierea corespondentei, trezirea clientilor la ora ceruta.

Hotel Bohemia este locul ideal de innoptare, pentru o noapte, doua, trei sau cu alte cuvinte este locatia perfecta pentru cazare Bacau, pentru cei veniti singuri sau insotiti, indiferent de scop.