Bucovina, ne surprinde pe toti cu peisajele, cu ospitalitatea, cu bucatele sale, cu unitatile de cazare si cu obiectivele turistice care nu trebuie ratate odata ce ai ajuns in zona. Dintre numeroasele sale obiective pot enumera: Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Muzeul Oului din Vama, Salina Cacica si multe altele.

Daca tot ajungi in Bucovina, fa o pauza de la periplul manastirilor pentru a respira aerul salin amestecat cu cel de petrol lampant. La poalele estice ale Obcinei Mari, la 18 km de orasul Gura Humorului, in comuna Cacica, se afla cel din urma obiectiv enumerat mai sus si anume Salina Cacica, care se remarca prin vechime si prin spatiile generoase dispuse pe diverse orizonturi, vestita pentru aerosolii cu efecte terapeutice si perfecta pentru itinerariul de vacanta. Salina este una dintre cele mai vechi exploatari de sare recristalizata din saramura din Europa.

Daca alegi sa petreci macar o noapte in aceasta zona, nu poti sa te cazezi mai bine si mai confortabil decat la Pensiunea Coliba’ lu Costache, din localitatea Varfu Dealului, din apropierea comunei Cacica. Unitatea se remarca prin frumusetea sa, prin confortul, linistea, simplitatea si prin localizarea sa, atat de aproape de padure.

Preturile pentru cazare sunt mai mult decat accesibile, existand atat camere duble cat si apartamente spatioase care stau la intermediul oaspetilor. Pretul unei camere duble este de 120 lei/ noapte, iar pretul unui apartament este de 180 lei/ noapte. Atat  apartamentul cat si camerele duble sunt mari, spatioase, cu vedere spre padurea din apropiere, oferind o priveliste mirifica pentru o vacanta de neuitat in Bucovina.

In cadrul pensiunii se pot organiza si nunti, aniversari, cumatrii, majorate, etc, petreceri cam cu 50 de persoane.

Ca si dotari principale, pot enumera: televizor, internet wi-fi, baie proprie cu dus, iar printre facilitati se regasesc un spatiu de joaca pentru copii, atat in interiorul cat si in exteriorul pensiunii, parcare proprie, spatiu pentru gratar in aer liber, terasa cu foisor cu sistem de sonorizare, gradina de vara, tobogan cu apa pentru copii.

Toate aceste utilitati moderne de care dispune pensiunea creeaza un confort sporit si o vacanta deosebita, perfect armonizata de minunatiile naturale ale acestei zone si de ambientul placut pe care aceasta unitate de cazare o ofera oaspetilor sai.

Rezervarile se pot face pe pagina de contact din cadrul site-ului pensiunii, www.coliba-costache.ro