Slanic Moldova este statiunea turistica pe care o poti vizita in orice anotimp, caracterizata de un usor parfum elegant, specific majoritatii statiunilor de munte. Ca si pozitionare, aceasta se afla pe cursul raului Slanic, la poalele Muntelui Nemira, in judetul Bacau.

Iti recomand sa vizitezi statiunea Slanic Moldova, “Perla Moldovei”, cum i se mai spune si imprejurimile acesteia! Multitudinea de obiective din zona precum Manastirea „Sfantul Voievod Stefan cel Mare”, Salina Targu Ocna, Monumentul Eroilor, Cheile si cascada Slanicului, Cazinoul Slanic Moldova, Traseul turistic „300 de scari’, etc dar si apa renumitelor izvoare minerale, aerul curat si frumusețea parcului din localitate fac din aceasta destinatie o statiune montana atractiva, o alternativa de petrecere a timpului liber alaturi de cei dragi, o locatie perfecta pentru a petrece cateva zile departe de tumultul vietii cotidiene. Slanic Moldova este dovada ca turismul balneo-climateric din tara noastra nu a disparut!

Statiunea face obiectul unui sejur de cateva zile, indiferent ca este vara sau iarna. Ca si posibilitati de cazare, recomandarea mea este Vila Moldavia Class, o unitate de trei stele, aflata in apropierea centrului statiunii si a partiei de ski Nemira.

Iti sta la dispozitie unul din cele 6 apartamente care fac parte din aceasta unitate de cazare, apartamente de 65 mp, ce ofera conditiile si maximul de confort specific oricarui hotel modern. Apartamentele sunt structurate avand un living spatios, cu o canapea extensibila, un loc de servit masa, un dormitor cu pat matrimonial si baie proprie, bucatarie complet utilata si dotata gen open space, baie de serviciu si balcon. Printre facilitatile oferite intalnim internet wireless gratuit, 2 televizoare plate cu cablu, apa calda si incalzire furnizate de o centrala proprie pe gaz. Mobilierul de cea mai buna calitate, electronicele si electrocasnicele de marca, designul interior care este unul cald si modern, iti ofera acea liniste de care toti avem nevoie in concediu. Oaspetii Vilei Moldavia Class, se pot relaxa la jacuzzi si la sauna din incinta unitatii. O alta zona de relaxare se afla in spatele vilei, care include un loc de joaca pentru copii, un foisor acoperit, un balansoar si un loc special amenajat pentru gratar.

In ceea ce priveste parcarea, aceasta este in fata vilei, este gratuita si monitorizata video.

Pretul unei nopti de cazare valabil pana la data de 5.04.2018, este de 350 lei/ noapte, pret pentru doi adulti si un copil de maximum 6 ani. Check-in-ul se poate face incepand cu ora 15.00, iar check-out-ul se va face pana in ora 11.00. Perioada minima de cazare in aceasta unitate este de doua nopti.

Cu alte cuvinte aceasta vila este locatia perfecta pentru cazare Slanic Moldova, este acel loc unde vrei sa te reintorci, iar si iar, datorita frumusetii zonei, ospitalitatii gazdelor, curateniei impecabile si a confortului oferit.