Astazi, a venit randul sa vorbesc putin despre orasul natal, Suceava, un loc frumos ce apartine Moldovei si Bucovinei. Zona prezinta o mare atractivitate turistica, in special datorita manastirilor, atat pentru turistii romani cat si pentru cei straini. De asemenea, numeroase alte obiective istorice sunt motivul perfect pentru a ajunge aici macar pentru cateva zile: Muzeul de Istorie, recent renovat, merita vizitat pentru obiectivele sale medievale, Muzeul de Stiintele Naturii din Suceava, Muzeul Satului Bucovinean, Curtea Domneasca, Muzeul Etnografic „Hanul Domnesc”, Planetariul si Observatorul Astronomic si nu in ultimul rand unul dintre cele mai cunoscute si cautate obiective: Cetatea de Scaun a Sucevei.

Indiferent ca vii in Suceava cu scopul de a vizita, in interes de serviciu sau pur si simplu tranzitezi judetul, orasul ofera multe unitati de cazare, dornice sa le calci pragul.

O sa ma opresc la una, la o pensiune aflata in centrul orasului, care ofera camere de 3, 4 sau 5 stele si anume Villa Alice. Camerele sunt frumos mobilate, cu un mobilier din lemn masiv de culoare alba, in stil francez. Preturile pentru o noapte de cazare pornesc de la 129 lei pentru o camera de 3 stele in regim single pana la 299 lei pentru o camera de 5 stele. Un pont stralucit este ca daca rezervi direct de pe site-ul pensiunii http://www.villaalice.ro beneficiezi de 10% reducere la orice rezervare.

De-a lungul timpului, Villa Alice a primit recenzii foarte bune din partea clientilor, in special de la cei care s-au cazat in camerele de 5 stele, acestia admirand dotarile din ele: TV full HD cu diagonala de 152 cm, Blu-ray player, seif electronic, cada dubla cu hidromasaj si jacuzzi, sauna cu aburi cu panouri touch-screen, suprafata generoasa a camerelor, etc. Recenziile foarte bune primite au dus la castigarea a numeroase certificare de excelenta acordate de catre Trip Advisor.

In interiorul pensiunii se poate servi micul dejun. Unitatea dispune de parcare proprie supravegheata, de internet prin wi-fi gratuit, sala de conferinte, sala de fitness, cabinet medical cu medic primar la orice ora.

Asadar, daca ai nevoie de o noapte sau de mai multe nopti de cazare in Suceava, intr-un loc curat, linistit, modern si primitor, alege Pensiunea „Villa Alice” si bucura-te de dotarile si facilitatile oferite alaturi de cei dragi sau singur. O vizita la faimoasele manastiri din zona Bucovinei si la celelalte obiective turistice enumerate mai sus, alaturi de peisajele naturale si bucataria bucovineana vor face ca sejurul tau de aici sa fie unul de neuitat unde cu siguranta vei dori sa te intorci.