Stațiunea Slănic Moldova este una dintre actracțiile principale ale Bacăului și este cunoscută publicului ca fiind o stațiune balneo-climaterică cu multe izvoare minerale benefice pentru sănătate. Stațiunea se află în nord- estul țării, în județul Bacău, iar din orice parte a țării se poate ajunge cu ușurință aici.

În ceea ce privește această stațiune, punctul forte îl constituie calitatea apelor, înalta lor valoare terapeutică și capacitatea corespunzătoare a debitelor apreciate ca rezerve, ce a imprimat stațiunii un profil balnear, de tratament al afecțiunilor digestive, ale glandelor anexe, ale aparatului respirator, boli de nutriție și de metabolism.

Locul este renumit pentru izvoarele sale de ape carbonate, bicarbonatate, ușor sulfuroase, sodice, clorate, oligominerale, hipotonice și hipertonice.

În jur de 100.000 de turiști vizitează anual stațiunea, atât pentru tratament cât și pentru relaxare.

  • Atracții turistice Slănic Moldova

Parcul Central

Râul Slănic și Izvoarele Minerale

Cazinoul

Cheile Slănicului

Cascada Slănicului

Biserica Catolică

Traseul celor 300 de scări

Pârtia de schi Nemira

Salina Tg. Ocna

Mănăstirea Ștefan cel Mare

  • Unde să te cazezi în Slănic Moldova?

Vila Moldavia Best este o unitate de cazare cochetă de 3 stele, finalizată în anul 2013, aflată la o distanță de 2 km de centrul stațiunii și la 1.5 km de pârtia de schi Nemira. Vila se poate închiria doar integral, pe o perioadă minimă  de 2 nopți, aceasta având o capacitate de cazare pentru 8 persoane, în 4 camere + living.

Pensiunea Moldavia Best oferă o oază de relaxare și de liniște tuturor celor cazați aici. Atmosfera este întotdeauna una caldă și prietenoasă, oferind refugiul ideal departe de casă. Tocmai de aceea, sloganul pensiunii este „Your home away from home”. Atmosfera relaxantă de intimitate și buna dispoziție este garantată.

Toate camerele sunt dotate cu televizor cu ecran plat, internet wireless și baie proprie.

Bucătăria este complet dotată și utilată, așadar se poate găti orice dacă se dorește. Aceasta dispune de aragaz pe gaz, hotă electrică, cuptor electric, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, filtru de cafea, aparat pentru încălzirea apei, 2 frigidere, etc.

Curtea dispune de o suprafață generoasă de aproximativ 1000 mp, iar aceasta conține parcare, loc de joacă pentru copii, terasă, foișor cu grătar și cuptor.

Până la data de 20.12 a acestui an, tariful pentru o noapte de cazare pentru întreaga unitate este de 700 lei. Check-in-ul se realizează începând cu ora 15.00 iar check-out-ul are loc până la ora 11.00

Mai multe informații referitoare la pensiune, date de contact și galerie de imagini găsești pe site-ul www.moldaviabest.ro