Un city break la Londra te aduce fata in fata cu unele dintre cele mai faimoase obiective turistice din lume si atractii istorice, metropola fiind cufundata in istorie. Centrul este locul unde vei gasi toate muzeele importante, galeriile si obiectivele turistice cele mai reprezentative.

Daca esti un impatimit al shopping-ului, Londra nu te va dezamagi cu legendarele sale magazine precum Harrods, Fortnum & Mason, Selfridges, Liberty & Harvey Nichols.

Desigur Londra nu ar fi Londra fara pub-urile sale atmosferice si numarul mare de restaurante excelente, atat etnice cat si internationale, care vor face gurmanzii fericiti. Descopera o bucatarie diferita in fiecare colt al orasului si petrece ceva timp in cartierele comerciale.

Travelina a gasit pentru tine, un city break care costa doar 123 euro de persoana, pret care include zborul dus- intors din Bucuresti  si 3 nopti de cazare in zona stadionului Wembley, in perioada 2-5 februarie 2017.

Cazare: Euro Wembley- Elm Hotel **

Pret 2 persoane: 141 euro/ camera dubla/ 3 nopti de cazare

Pret 1 persoana: 70.50 euro/ persoana

Rezerva cazare

cazare londra

Zboruri:

Zboruri dus- intors Bucuresti- Londra/ Londra- Bucuresti, prin compania aeriana Ryanair (2 bagaje de mana incluse)- 53 euro/ persoana

Rezerva zboruri

zboruri londra

Pret total City Break Londra – 123 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ” Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand link-urile Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.

londra

london eye