Hei tu, pasionatule de calatorii, ce spui de o escapada la Paris de 4 nopti in perioada 24 – 28 iunie? Travelina s-a gandit la tine si profitand de reducerea de 20% a celor de la Blue Air, valabila pentru acest weekend, a compus urmatoarea oferta: 4 nopti de cazare la Hôtel de l’Europe + zboruri dus – intors din Bucuresti, la pretul de 232 euro/ persoana.

Rezerva Cazare: Hôtel de l’Europe

  • Pret 2 persoane: 260 euro/ camera dubla
  • Pret 1 persoana: 130 euro/ persoana

REZERVA CAZARE

Rezerva zboruri

  • Zbor dus – intors: Bucuresti – Paris/ Paris – Bucuresti, cu compania aeriana Blue Air (bagaj de mana inclus) – 102 euro/ persoana

REZERVA ZBORURI

PRET TOTAL CITY BREAK PARIS : 232 euro/ persoana

  • Daca aveti nevoie de un ghid turistic, Travelina va recomanda ”Paris – Ghid turistic Berlitz”  de la Editura Linghea, la pretul de 27.9 lei. Ghidul se poate comanda de aici:

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta de vacanta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ”Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand imaginile din Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.