Sejur Cipru 283 euro/ pers – 6 nopți de cazare + mic dejun + zboruri

8 Martie Istanbul: 4 nopti de cazare+mic dejun+transfer aeroport+zboruri la 115 euro/ persoana
20/02/2017
City Break Paris: 232 euro/ persoana (cazare + zboruri)
03/03/2017
Show all

https://www.youtube.com/watch?v=xM69u4ouKy0

Cipru, bijuteria Mediteranei te așteaptă în perioada 2-9 august, pentru o vacanță relaxantă într-o locație cu plaje albe, situri istorice, vinuri bune și flori parfumate, un adevărat amestec caleidoscopic deosebit. Plantațiile de portocali și măslini, pădurile de pin și cedru te vor însoți peste tot.

Oferta curentă cuprinde: 6 nopți de cazare cu mic dejun inclus la Hotel Mariandy ** din Larnaca + zbor dus – întors din București, cu bagaj de mână și bagaj de cală inclus, totul la prețul de 283 euro/ persoană.

Rezervă cazare: Hotel Mariandy **

  • Preț 2 persoane: 300 euro/ camera dublă (mic dejun inclus )
  • Preț 1 persoană: 150 euro/ persoană (mic dejun inclus)

REZERVĂ CAZARE

Rezervă zboruri:

  • Zbor dus- întors: București – Larnaca/ Larnaca – București, cu compania aeriană Tarom, cu bagaj de mână și bagaj de cală inclus – 133 euro/ persoană

REZERVĂ ZBORURI

Preț total Sejur Larnaca – 283 euro/ persoana

  • Dacă aveți nevoie de un ghid turistic, Travelina vă recomandă ” Cipru – ghid turistic ”  de la Editura Ad Libri, la prețul de 28.35 lei. Ghidul se poate comanda de aici:

* Ofertă valabilă în momentul postării. Această ofertă este o ofertă de vacanță DIY. Mai multe detalii despre ce înseamnă acest tip de ofertă turistică puteți afla accesând rubrica ”Întrebări și răspunsuri” din meniu. Travelina vă recomandă să faceți rezervările cât mai repede accesând imaginile din Rezervă cazare/ Rezervă zboruri pentru a beneficia de prețurile date, acestea putându-se schimba în orice moment, în urma cererilor primite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *