Vila Boem este o pensiune deosebită de 4 stele situată în centrul localităţii Gura Humorului din judeţul Suceava. Poziţionarea acesteia este excelentă şi vila se prezintă foarte bine pe partea de design exterior, cât şi pe cea de design interior.

Proprietatea are o capacitate de cazare de 6 spaţii de cazare Gura Humorului, fiind repartizate în garsoniere şi apartamente. Aceste spaţii de cazare sunt formate din 2 garsoniere, 4 apartamente şi 1 living comun, locul potrivit în care să socializezi şi să îţi faci noi prieteni. Poţi găsi cameră dublă deluxe pentru 2 adulţi şi 1 copil, ce conţine 1 canapea extensibiliă şi 1 pat dublu mare; cameră studio ce are 1 pat dublu mare; cameră suită deluxe, ce are de asemenea 1 pat dublu mare; suită de familie deluxe, ce conţine o canapéa extensibilă şi 1 pat dublu mare; dar şi ceva mai deosebit, cum ar fi cameră deluxe, pentru 2 adulţi şi 1 copil, ce conţine 1 canapea extensibilă şi 1 pat dublu mare şi suită deluxe, ce conţine 1 pat dublu mare.

Povestea Vilei Boem este una foarte interesantă, aceasta fiind iniţial construită în anii 1920 de o familie bogată de evrei, ce a folosit-o drept locuinţă, ulterior fiind transformată în una dintre primele alimentare din Gura Humorului. După un timp aceasta a devenit proprietate a Primăriei Gura Humorului, care a folosit-o pe post de cantină pentru ajutorul social. După o perioadă în care a devenit aproape nelocuibilă, casa veche a renăscut sub numele de Vila Boem, o locaţie liniştită, relaxantă, elegantă, unde fiecare detaliu are ceva de spus.

De îndată ce eşti cazat la Vila Boem, în Gura Humorului, eşti aproape de o mulţime de atracţii turistice, cum ar fi Mănăstirea Voroneţ, Complex Ariniş, Muzeul Obiceiurilor Populare, Catedrala Naşterii Maicii Domnului, Pârtia Şoimul, Salina Cacica, dar şi Cetatea de Scaun a Sucevei. Tot ceea ce trebuie să faci este să te urci în maşină şi să mergi câţiva kilometri către atracţia turistică de care eşti interesat.

Cele mai apreciate facilităţi oferite de către Vila Boem sunt parcarea gratuită, Wi-Fi-ul gratuit inclus în sejur, dar şi grătarul care este pus la dispoziţie turiştilor. Planurile tarifare sunt medii, astfel încât raportul calitate preţ este unul foarte bun.

Mai mult decât atât proprietatea oferă biciclete vintage ce pot fi utilizate gratuit pentru o plimbare prin oraş sau pur şi simplu pentru o deplasare mai rapidă. Bicicletele sunt foarte aspectuoase şi se potrivesc perfect cu mediul în care se află Vila Boem.

Proprietatea este foarte bine cotată pe Booking şi este apreciată în mod deosebit de cupluri pentru sejurul de 2 persoane oferit. Aşa că dacă eşti în căutarea unui loc de cazare în Bucovina, nu rata Vila Boem.