Vânătorii de ulei de cocos – Elixirul sănătății și al frumuseții

730
ulei de cocos

Nutriționiștii și oamenii de știință vorbesc în prezent despre beneficiile uleiului de cocos pe care îl consideră uleiul cu cele mai multe beneficii pentru sănătate și l-au numit cel mai sănătos ulei de pe pământ.

Primul dintre beneficiile uleiului de cocos îl reprezintă faptul că este extrem de benefic pentru sănătatea și bunăstarea noastră. S-a demonstrat că uleiul de cocos ajută la controlul nivelului de colesterol, la creșterea energiei, la creșterea funcției tiroidiene și, de asemenea, la creșterea metabolismului.Uleiul de cocos este foarte ușor de implementat ca supliment, trebuie doar de adăugat o lingură la cafeaua de dimineață sau într-un smoothie iar astfel se poate profita de toate beneficiile sale.

Uleiul de nucă de cocos este, de asemenea, bun pentru controlul greutății, deoarece acizii grași cu lanț mediu conțin mai puține calorii decât orice alt tip de grăsime.

Poate fi folosit și pentru a promova părul și pielea sănătoase. Hidratează atât pielea, cât și părul, ajută la combaterea îmbătrânirii premature și a ridurilor și este chiar foarte bun în lupta împotriva mătreții. Este un ulei de masaj foarte bun, deoarece, spre deosebire de uleiul mineral, hidratează și nu prezintă nici un risc de efecte secundare adverse.

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de cocos prin intermediul acizilor grași cu lanț mediu nu se termină doar aici. Oamenii pot fi uimiți să știe că acesta poate ajuta la pierderea în greutate. De fapt, uleiul este utilizat în întreaga lume ca parte a unui program de slăbire. Promovează pierderea în greutate în mai multe moduri. În primul rând, acest ulei nu crește colesterolul, ci îl scade. În al doilea rând, dă senzația de sațietate, încetinind digestia după masă, făcând persoanele care îl încearcă mai puțin predispuse la gustări și / sau supraalimentare. În al treilea rând, datorită capacității sale de a încetini digestia, carbohidrații sunt descompuși în zahăr mai încet, reducând astfel nivelul glicemiei. Aceste beneficii de slăbire sunt motivul pentru care persoanele care locuiesc în zonele de coastă tropicale, care mănâncă și folosesc uleiul la gătit, sunt mai puțin susceptibile de a fi obeze.

Atât de uimitoare sunt beneficiile uleiului de cocos iar din aceste cauze toată lumea ar trebui să înceapă să îl folosească.

Oricine poate achiziționa ulei de cocos din magazinul naturist online Plantifarm.ro la prețuri atrăgătoare.

ulei de cocos

Cel mai avantajos ulei de cocos din acest magazin este Ulei de cocos extravirgin de la Sanovita de 500 ml care momentan este la ofertă, putând fi cumpărat la prețul de 34,50 lei. Comandă și tu acest ulei presat la rece, atât de benefic pentru sănătatea ta!