transport persoane international

Cel mai rapid și sigur mod de a călători în Belgia și în Germania este cu ajutorul firmelor de transport internațional din Suceava. Cursele regulate au loc în condiții depline de confort și de siguranță.

Compania stă la dispoziția turiștilor, a persoanelor aflate în interes de serviciu și celor care doresc pur si simplu să călătorească în țări precum Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franța, Slovacia, Luxemburg și  Cehia, de la adresă la adresă, având o experiență de peste 17 ani în domeniul transporturilor. Cursele sunt efectuate cu microbuze și autocare dotate corespunzător cu toaletă, aer condiționat, televizor, wi-fi gratuit, scaune reglabile, etc.

transport international persoane

Plecările cu microbuzul sau cu autocarul pe ruta România-Belgia, România-Germania și retur au loc în condiții optime de transport, oferind pasagerilor săi o călătorie într-o ambianță plăcută și sigură.

Traseele alese de companie reprezintă un mod excelent de a îmbina utilul cu plăcutul. Pe lânga faptul că se aleg cele mai rapide trasee, opririle se fac regulat.

Compania se definește în primul rând prin confort și utilitate la prețuri accesibile.

Prețul unei călătorii din România spre Germania sau Belgia este variabil. Dacă călătorești însoțit de copii trebuie să știi că:

 • cei de până la 1 an călătoresc gratuit.
 • cei cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani beneficiază de 50% reducere.

În plus, sunt următoarele promoții și oferte disponibile:

 • GERMANIA

  Transport internaţional Germania PersoanePachete și Animale de companie DOOR-to-DOOR DIRECT LA ADRESĂ.


  TRANSPORT PERSOANE


  TRANSPORT PACHETE

 • ANGLIA & SCOŢIA

Transport internaţional Anglia și Scoţia PersoanePachete și Animale de companie DOOR-to-DOOR DIRECT LA ADRESĂ.


TRANSPORT PERSOANE


TRANSPORT PACHETE

 • BELGIA & OLANDA

Transport internaţional Belgia și Olanda PersoanePachete și Animale de companie DOOR-to-DOOR DIRECT LA ADRESĂ.


TRANSPORT PERSOANE


TRANSPORT PACHETE

transport animale de companie Anglia Scotia Germania Belgia Olanda
Transport animale de companie Anglia Scotia Germania Belgia Olanda

Parcul auto reunește autovehicule moderne cum ar fi microbuzele Mercedes Benz Sprinter 319, remorci pentru transportul bagajelor, a coletelor și platforme pentru autoturisme.

Șoferii care operează aceste vehicule dețin atestate de șofer profesionist și sunt testați psihologic și medical în permanență.

Pe lângă serviciul de transport persoane internațional, firma desfășoară și alte activități precum transport colete, transport mașini pe platformă, închirieri auto.

Călătorește și tu confortabil și în condiții de maximă siguranță în Germania sau în Belgia. Pe site-ul web www.heratur.ro poți să faci oricând o rezervare pentru destinația care te interesează.