transport persoane international

Cel mai rapid și sigur mod de a călători în Belgia și în Germania este cu ajutorul firmelor de transport internațional din Suceava. Cursele regulate au loc în condiții depline de confort și de siguranță.

Compania stă la dispoziția turiștilor, a persoanelor aflate în interes de serviciu și celor care doresc pur si simplu să călătorească în țări precum Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franța, Slovacia, Luxemburg și  Cehia, de la adresă la adresă, având o experiență de peste 17 ani în domeniul transporturilor. Cursele sunt efectuate cu microbuze și autocare dotate corespunzător cu toaletă, aer condiționat, televizor, wi-fi gratuit, scaune reglabile, etc.

transport international persoane

Plecările cu microbuzul sau cu autocarul pe ruta România-Belgia, România-Germania și retur au loc în condiții optime de transport, oferind pasagerilor săi o călătorie într-o ambianță plăcută și sigură.

Traseele alese de companie reprezintă un mod excelent de a îmbina utilul cu plăcutul. Pe lânga faptul că se aleg cele mai rapide trasee, opririle se fac regulat.

Compania se definește în primul rând prin confort și utilitate la prețuri accesibile.

Prețul unei călătorii din România spre Germania sau Belgia este variabil. Dacă călătorești însoțit de copii trebuie să știi că :

  • cei de până la 1 an călătoresc gratuit.
  • cei cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani beneficiază de 50% reducere.

În plus, sunt următoarele promoții și oferte disponibile:

  • Reduceri standard pentru bilete transport la pensionari, la grupuri de minim 8 persoane și la elevi și studenți. Aceștia vor plăti cu 10% mai puțin pentru orice călătorie.
  • Biletele de călătorie achitate dus-întors beneficiază de o reducere de 10 euro.
  • În prețul biletului sunt incluse 50 kg bagaj și o gustare caldă pe drum.

Parcul auto reunește peste 40 de autovehicule cum ar fi: autocar Setra 416 HDH, autocar Mercedes Benz Travego, microbuze Mercedes Benz Viano Extra-Lungi, microbuze Mercedes Benz Sprinter 516, microbuze Mercedes Benz Sprinter 319, remorci pentru transportul bagajelor, a coletelor și a autoturismelor.

Șoferii care operează aceste vehicule dețin atestate de șofer profesionist și sunt testați psihologic și medical în permanență.

Pe lângă serviciul de transport persoane internațional, firma desfășoară și alte activități precum transport colete, transport mașini pe platformă, închirieri auto.

Călătorește și tu confortabil și în condiții de maximă siguranță în Germania sau în Belgia. Pe site-ul web poți să faci oricând o rezervare pentru destinația care te interesează.

 

 

SCRIE UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here