Pentru o escapada romantica in Grecia, alege vara aceasta Santorini! Peisaje superbe, apusuri deosebite mai ales din Oia, apa Marii Egee extrem de limpede, plaje albe si plaje rosii, toate asteapta sa fie descoperite si surprinse in fotografiile tale.

Travelina a gasit o oferta foarte buna pentru un sejur in Santorini de 6 nopti + 1 noapte de cazare in Atena + transferuri de la aeroport + zboruri dus- intors, la pretul de 296 euro/persoana in perioada 26 iunie – 3 iulie 2017. Ambele zboruri, atat pentru dus cat si pentru intors au escala, dar cel pentru intoarcere necesita o noapte de tranzit, astfel ca recomandarea noastra este sa va cazati in acest timp.

Pentru Santorini, am ales Hotelul Blue Sky Villa, care se afla la doar 200 m de centrul orasului Fira, un loc ideal pentru a surprinde apusul soarelui in doi, cel mai aglomerat punct al insulei. Hotelul dispune de piscina exterioara si asigura transferul gratuit dus – intors de la/ spre aeroport.

Rezerva Cazare Santorini:

Pret 2 persoane: 270 euro/ camera dubla

Pret 1 persoana: 135 euro/ persoana

  1. REZERVA CAZARE SANTORINI

Rezerva cazare Atena

Pret 2 persoane: 34 euro/ camera dubla ( transfer gratuit asigurat de la/ spre aeroport)

Pret 1 persoana: 17 euro/ persoana

2.REZERVA CAZARE ATENA

3. REZERVA ZBORURI

26.06.2017 Zbor dus: Bucuresti- Santorini, 1 escala in Atena de 7h 45min, cu compania aeriana Ryan Air (2 bagaje de mana incluse)

2.07.2017 Zbor intors: Santorini – Bucuresti, 1 escala peste noapte in Atena de 10h 45 min cu companiile aeriene Volotea si Aegean Air (bagaj de mana inclus)

  • Pret total zboruri: 144 euro/ persoana

PRET TOTAL SEJUR SANTORINI – 296 euro/ persoana

  •            Daca aveti nevoie de un ghid turistic, Travelina va recomanda ” Santorini- Calator pe Mapamond”  de la Editura Ad Libri, la pretul de 28.35 lei. Ghidul se poate comanda de aici:

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta de vacanta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ”Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand imaginile din Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.