Pentru cei care cauta o evadare idilica pe una dintre insulele grecesti, recomandarea de astazi este Rhodos, cea mai mare insula dodecaneza, una din insulele cele mai venerate ale Greciei. Locatia expune vizitatorilor o lunga lista de plaje superbe cu nisip, situri istorice si culturale plus peisaje de neuitat, gata de a fi explorate.

Portul Madraki, Rhodos Town, Cetatea, statiunile Kalithea si Faliraki, plajele din Tsampika si Lindos, Valea Fluturilor, Acropolele din Lindos sunt doar cateva obiective care nu trebuie ratate in acest sejur. Sfatul meu este sa inchiriati o masina pe tot parcursul vacantei pentru a strabate insula, preturile la rent-a-car fiind foarte mici.

Pentru perioada 12 – 18 iulie 2017, Travelina ti-a pregatit o oferta de vacanta in Insula Soarelui  care cuprinde 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus la Hotel Orion ***  aflat la 350 metri de plaja Faliraki si zboruri dus – intors cu plecare din Bucuresti si cu o mica escala in Atena.

Rezerva cazare: Hotel Orion ***

  • Pret 2 persoane: 403 euro/ camera dubla cu mic dejun
  • Pret 1 persoana: 201 euro/ persoana cu mic dejun

REZERVA CAZARE

Rezerva zboruri:

  • Zbor dus – intors Bucuresti – Rhodos/ Rhodos – Bucuresti, cu compania aeriana Ryan Air – 2 bagaje de mana incluse in pret, cu escala in Atena – 104 euro / persoana

REZERVA ZBORURI

 PRET TOTAL SEJUR RHODOS : 305 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta de vacanta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ”Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand imaginile din Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.