carpaccio de sfecla rosie coapta la Restaurant Savarin Bacau
Carpaccio de sfeclă roșie coaptă la Restaurant Savarin Bacău

Cu un decor elegant în culori calde, spectaculosul Restaurant Savarin din Bacău și-a deschis ușile și paginile meniului pentru toți doritorii de a încerca experiențe culinare neașteptate, în anul 2019.

cazare Hotel Bohemia Bacau
Hotel Bohemia Bacău

Restaurantul este amplasat în incinta Hotelului Bohemia, pe strada Gheorghe Donici, în apropierea gării din orașul Bacău. Oaspeţii care vin de la depărtare au posibilitatea de a înnopta aici și de a se bucura de meniuri aparte, dar nu numai ei, ci și persoane din exterior care vor să servească masa și nu sunt cazate în incinta hotelului.

Locul este ideal, intim pentru o cină în doi sau în mai multe persoane, fiind totodată potrivit și pentru o petrecere de nuntă sau de botez.

Meniul este unul diversificat, a la carte și include: gustări, supe, creme, salate aperitiv, garnituri, salate, preparate cu specific moldovenesc, etc dar și preparate mai rafinate, capabile să satisfacă și cele mai exigente gusturi precum Gulyas, Coq au vin, Salmon filet, Shepherd’s pie, Cioppino, Rasol de vită, etc.

restaurant Savarin Bacau
Restaurant Savarin

Restaurantul deține un punctaj maxim pe site-urile de profil, unde se pot lăsa recenzii, gen Tripadvisor, Facebook, Google sau Restaurant Guru.com

Câteva dintre recenziile lăsate de către cei care au trecut pragul restaurantului și au gustat preparatele desăvârșite sună cam asa:

Savarin este un loc atât de confortabil! Cea mai bună opțiune dacă doriți să stați cu prietenii, dar și o alegere excelentă pentru o cină romantică … luminile, muzica, dar permiteți-mi să vă spun despre cocktail-uri: puuuurfect! Mâncarea este rafinată din orice unghi pe care doriți să o abordați (burgeri suculenți de casă, pizza sărată și alte feluri de mâncare local gustoase). Odată ce veți încerca Savarin, nu veți mai dori niciodată să aveți experiența „restaurantului obișnuit”.”

„Totul a fost cu adevărat minunat. Ne vom aminti întotdeauna calitatea înaltă a prânzului în restaurant. Vom reveni cu siguranță

„Restaurantul Savarin este foarte primitor și frumos, cu preparate atent pregătite și foarte gustoase, însoțite de o gamă suficient de variată de vinuri. Deserturile sunt simple și preparate fabulos.”

Restaurant Savarin Bacau

După cum se observă, preparatele cu totul speciale, dominate de culoare, aromă și gust rămân întipărite în mintea tuturor celor care calcă pragul restaurantului. Din această cauză, dacă ajungi în Bacău și ai nevoie de un loc special în care să servești masa, oprește-te la Savarin și cu siguranță nu o să îți pară rău de alegerea făcută. Poți consulta și site-ul web www.restaurantsavarin.ro pentru a-ți crea o părere despre această locație și despre meniul diversificat a la carte.