odorizante dezodorizante camera hotel

Micile detalii fac diferența între un sejur perfect și o experiență confortabilă la hotel.

Păstrarea plăcută a aerului din interior și mirosul plăcut este o preocupare valabilă pentru camerele de hotel. Aerul din interior poate păstra anumite mirosuri grele și poate deveni inconfortabil destul de ușor, dar aceasta este o problemă care poate fi rezolvată prin utilizarea celor mai bune odorizante. Din fericire, există multe produse eficiente.

Acestea nu numai că, curăță aerul, ci pot masca și elimina alte mirosuri care ar putea persista pe măsură ce particulele de miros mici sunt transportate și suspendate în aer. Mirosurile de gătit, fumul și alte mirosuri aeriene au o forță uimitoare.

Odorizantele  sunt produse de control ale mirosurilor care te pot ajuta ca mediul de afaceri să miroasă curat, proaspăt și plăcut.

Nimănui nu îi place să fie într-o cameră cu mirosuri neplăcute. Cu toate acestea, la fel cum este important să alegi tipul potrivit de odorizant, este important să utilizezi produsul corect. La urma urmei, utilizarea în exces a odorizantului de aer nu poate produce cele mai bune rezultate.

Pentru cea mai bună selecție de produse de curățenie, inclusiv cele mai bune odorizante și dezodorizante, comandă online. Poți achiziționa astfel de produse din magazinul online www.serveteledehartie.ro/122-odorizanti-dezodorizanti. Chiar și cele mai dure mirosuri pot fi eliminate rapid din aer sau țesături cu ajutorul produselor achiziționate de aici.

Odorizant superconcentrat aloe 600ml

Un produs perfect pentru hoteluri, birouri, pensiuni, firme de curățenie, mașini, locuințe este Odorizant Superconcentrat aloe de 600 ml, care în magazinul online amintit mai sus are prețul de 48 lei, preț ce nu conține TVA.

Grație formulei sale și a esențelor de înaltă calitate, parfumul se răspândește uniform, fiind persistent timp de câteva zile. Produsul este ideal și din cauză că elimină mirosurile neplăcute, le neutralizează, oferind un aspect curat și un miros plăcut.

Dezodorizant TASKI Tapi Deo C9A

O altă variană ieftină, convenabilă și eficientă de a împrospăta aerul o reprezintă Dezodorizantul Taski Tapi Deo C9A, care are prețul de doar 6,5 lei. Produsul conferă o aromă plăcută în timp se ce aspiră prin neutralizarea mirosurilor neplăcute din aerul evacuat de aspirator.

Principalele sale caracteristici sunt: articolul are o concentrație crescută de parfum într-un polimer granulat și porții individuale practice, produsul este foarte ușor de folosit, doza de produs reînnoindu-se cu fiecare schimbare a sacului de aspirator.

Comandă și tu aceste produse sau consultă întreaga ofertă de pe acest site dedicat antreprenorilor din mediul HoReCa.