Nisa este numita capitala Coastei de Azur, un oras care si-a castigat un loc fara egal printre destinatiile de vacanta cele mai stilate din intreaga lume. Peisajul este unul deosebit, culoarea marii este de un albastru superb iar Nisa are foarte multe de oferit celor care o viziteaza, obiective turistice, locuri remarcabile si cele mai repezentative monumente istorice. Orasul Vechi, Promenada des Anglais, portul, Fortul Mont Blanc, Piata Massena, Hotelul Negresco, Catedrala Rusa sau Catedrala Sainte Reparate sunt doar cateva dintre atractiile turistice care va vor incanta privirile si simturile.

Atat ziua cat si noaptea, strazile din Nisa abunda de viata, localurile freamata de clienti iar obiectivele turistice enumerate mai sus sunt asaltate de vizitatori.

Pentru 8 martie, Travelina ti-a gasit o oferta de nerefuzat, perfecta pentru a fi facuta cadou iubitei, sotiei sau mamei, constand intr-un City Break la Nisa in perioada 5-9 martie 2017, care cuprinde zborul din Bucuresti dus-intors si 4 nopti de cazare fix in centrul orasului, la pretul de 154 euro/ persoana.

Rezerva cazare: Hotel Trocadero **

Pret 2 persoane: 168 euro/ camera dubla/ 2 persoane

Pret 1 persoana: 84 euro/ persoana

Rezerva cazare

cazare nisa

Rezerva zboruri:

Zbor dus-intors Bucuresti-Nisa/ Nisa-Bucuresti prin compania aeriana Blue Air (bagaj de mana inclus)

– 70 euro/ persoana  *daca se alege ca si modalitate de plata depunerea de numerar la BancPost, Raiffeisen Bank sau BRD ca in imagine.

Rezerva zboruri

zbor nisa

Pret total City Break Nisa 154 euro/ persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Aceasta oferta este o oferta DIY. Mai multe detalii despre ce inseamna acest tip de oferta turistica puteti afla accesand rubrica ” Intrebari si raspunsuri” din meniu. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand link-urile Rezerva cazare/ Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.

city break ieftin nisa

hotel negresco

catedrala rusa