Descoperă Bucovina şi noul Complex turistic Constantin din Câmpulung Moldovenesc

Bucovina este foarte apreciată deoarece aici s-au conservat tradiţiile, obiceiurile şi stilul arhitectural, tradiția se împletește cu modernitatea, oferind oaspeților un echilibru perfect între confortul contemporan și autenticitatea locală.

Preparatele culinare româneşti autentice sunt cu adevărat la loc de cinste în Bucovina, iar păstrăvul este foarte renumit în zona Câmpulung Moldovenesc deoarece aici se găsesc numeroase păstrăvării.

Bucovina

Complex turistic Constantin organizează pachete speciale cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Paşte în Bucovina, urmăreşte pagina de Facebook pentru cele mai noi informaţii şi oferte speciale.

Înconjurat de culmile împădurite ale Bucovinei, Complexul Turistic Constantin Bucovina este un sanctuar de relaxare și armonie, în inima frumosului oraș turistic Câmpulung Moldovenesc. Acesta este un loc în care să uiți de stresul zilnic, de griji și de agitația marilor orașe, unde vii pentru a-ţi încărca bateriile sufletului şi pentru odihna trupului.

Cazare Bucovina

27 de camere de tip Double standard, Double Deluxe, Business, Double Premium King și Double Premium Queen sunt proiectate pentru a le oferi oaspeților tot confortul de cazare şi relaxare fără nicio grijă, astfel încât aceștia să se bucure de aer curat, munte impunător, preparate tradiţionale, somn odihnitor şi cer înstelat.

camere

Fiecare cameră a complexului este concepută pentru a satisface exigenţele diverse ale oaspeților: de la intimitatea Camerei Double Standard și eleganța Camerei Double Queen, până la luxul incontestabil al Camerei Double Deluxe și funcționalitatea Camerei Business.

Peisajele mirifice care înconjoară complexul servesc ca fundal pentru dulci momente de relaxare, iar facilitățile de top, combinate cu serviciile de calitate, personalizate, garantează o ședere memorabilă.

Tocmai de aceea Complexul Turistic Constantin este nu doar o destinație, ci o experiență în sine, un loc unde facilitățile oferite, natura, cultura și oamenii contribuie la crearea unor amintiri de neuitat.

Noua unitate turistică vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de spații de cazare:

  • Camera Double Standard dispune de un pat matrimonial, ideal pentru călătorii în doi, indiferent că sunt familie sau prieteni. Ambianța este caldă și primitoare, cu toate facilitățile esențiale de care oaspeții au nevoie pentru o ședere plăcută în inima Bucovinei, acestea fiind un refugiu confortabil și intim.
  • Camera Double Deluxe reprezintă o oază de lux în inima Bucovinei, cu un pat dublu de dimensiuni generoase și facilități de vârf. Fiecare moment petrecut în această cameră este o adevărată delectare. Detaliile sofisticate, spațiul extins și atenția la confort îți oferă un sentiment de exclusivitate și serenitate, transformând fiecare ședere într-un moment memorabil.
  • Camera Business este destinată profesioniștilor în călătorie, combină un spațiu de lucru ergonomic cu un ambient relaxant. Dotată cu toate utilitățile necesare unei șederi productive, această cameră este alegerea ideală pentru cei ce doresc să combine afacerile cu plăcerea.
  • Camera Double Premium King oferă lux în inima naturii – un spațiu vast, cu un pat king-size extrem de confortabil. Designul rafinat și dotările de top invită la relaxare și răsfăț, într-un cadru care îmbină modernul cu tradiționalul.
  • Camera Double Premium Queen se remarcă prin eleganță și confort într-un spațiu generos – o experiență regală, cu un pat king-size moale, pentru un somn odihnitor.

foisor rustic

Turiştii dornici de relaxare au la dispoziţie foișoare rustice, în vreme ce pentru copiii plini de energie este amenajat un spațiu de joacă special.

În sezonul cald, după o vizită la obiectivele turistice din zonă, oaspeții se pot relaxa și pe terasa hotelului Constantin, care a fost concepută în stil ultramodern, futurist, cu elemente decorative special create pentru un ambient primitor.

Localizare

Amplasarea Complexului Turistic Constantin în centrul orașului Câmpulung Moldovenesc, aproape de artera principală, permite accesul în scurt timp la cele mai interesante destinații turistice din zonă, cum ar fi Codrii Seculari,  Pietrele Doamnei, Transrarăul şi priveliștile uimitoare de pe Rarău, Muzeul Lemnului, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, dar și o mulțime de biserici și mănăstiri unice (Voroneţ, Suceviţa, Moldoviţa, Putna), cu picturi murale renumite, unele dintre acestea aparținând patrimoniul național și UNESCO.

Panoramica încântătoare ce surprinde imagini feerice și monumente istorice este atuul principal care îl poziționează în rândul preferințelor turiștilor de vacanțe cultural-istorice.

Bucovina este o destinaţie de vacanţă aflată în topul preferinţelor românilor, iar Câmpulung Moldovenesc este una dintre localităţile care oferă foarte multe variante interesante de petrecere a timpului liber. Numărul mare de turişti veniţi în zonă reprezintă oportunităţi pentru investiţii în domeniul HoReCa, în fiecare an inaugurându-se noi restaurante şi pensiuni în Bucovina.

Situat într-o zonă de o frumusețe aparte, cu o bogată istorie și încărcătură spirituală, în cadrul unei comunități care a reușit să îmbine modernismul cu păstrarea tradițiilor, complexul turistic Constantin Bucovina oferă un ambient ideal atât pentru cazarea turiștilor dornici să se bucure de concediu, cât și pentru organizarea de conferințe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.

Află mai multe detalii vizitând website-ul www.constantinbucovina.ro