Gaudi, La Sagrada Familia, Paella, Sangria = Barcelona

Barcelona este una dintre destinatiile favorite din top 10 ale lumii, fermecatoare si vibranta in orice luna a anului, care te va seduce din prima clipa prin combinatiile sale de cladiri futuriste cu diverse edificii vechi.

O vizita la Sagrada Familia, la Park Guell, o plimbare pe Las Ramblas sau prin Barri Gotic, nu  trebuie sa lipseasca nicidecum din vacanta ta.

Ti-am pregatit un city break de 5 nopti in perioada 24 ian – 29 ian 2017, cu plecare din Iasi, tocmai pentru a te bucura de spiritul catalan pe deplin. Hotelul selectionat este in centru, la 15 minute de mers pe jos de celebrul bulevard Las Ramblas. Despre mijloacele de transport care asigura transferul de la aeroport am vorbit aici.

Cazare: Hotel Sunotel Junior

Pret 2 persoane –  5 nopti cu mic dejun inclus – 284 euro/camera dubla

Pret 1 persoana – 5 nopti cu mic dejun inclus – 142 euro/pers

Rezerva Cazare

cazare barcelona

Zboruri:

Zbor dus-intors: Iasi – Barcelona/ Barcelona – Iasi prin compania aeriana Blue Air ( bagaj de mana inclus)

                          – 93 euro/persoana

Rezerva Zboruri

zbor blue air

Pret total City Break Barcelona: 235 euro/persoana

* Oferta valabila in momentul postarii. Travelina va recomanda sa faceti rezervarile cat mai repede accesand link-urile Rezerva cazare / Rezerva zboruri pentru a beneficia de preturile date, acestea putandu-se schimba in orice moment, in urma cererilor primite.

Daca aghid barcelonaveti nevoie de un ghid turistic, Travelina va recomanda ghidul complet „Barcelona- Calator pe Mapamond”, de la Editura AdLibri, la pretul de 33.6 lei, cu transport gratuit in toata tara. Ghidul se poate comanda de aici.90-la-sagrada-familia-barcelona

paella

la-rambla