Cauciucul este un material potrivit pentru diverse întrebuinţări

Rolele de cauciuc pentru podea sunt incredibil de ușor de instalat, necesitând foarte puține cunoștințe tehnice. Cauciucul este un material extrem de rezistent la intemperii, deci este perfect pentru exterior, indiferent că e vânt, ploaie sau soare.

Covoarele din cauciuc sunt utilizate în cea mai mare parte ca echipamente esențiale pentru pardoseli de siguranță pentru a crește confortul sub picioare, pentru a ameliora oboseala, pentru a preveni alunecarea și pentru a absorbi impactul. Covoarele din cauciuc pot fi utilizate într-o serie de locații și aplicații diferite.

Covoarele din cauciuc includ orice tip de covorașe sau acoperitoare de podea din cauciuc. Cauciucul este în mod natural rezistent la apă și oferă o aderență excelentă pe podele, făcându-l un material perfect pentru a fi folosit în covor. Datorită versalității lor, covoarele din cauciuc sunt utilizate în mod obișnuit în ateliere, săli de sport, grajduri, fabrici, magazine, aeroporturi,  alei și intrări, fabricându-se în funcție de stilul și dimensiunea de care au nevoie clienții.

Atelierele și fabricile pot fi locuri periculoase, dar cu ajutorul covoarelor de cauciuc potrivite, forța de muncă poate fi mai bine protejată împotriva accidentelor și rănilor. În aceste zone, covoarele de cauciuc sunt plasate în mod normal în fața unei mașini sau a unui strung, rezultând mai multe beneficii.

Confort – Cauciucul oferă o suprafață mai moale pe care să stea lucrătorii. Ele ajută la reducerea disconfortului și durerilor cauzate de perioadele prelungite de stat în picioare.

Rezistență la alunecare – Riscul de alunecare datorat uleiurilor, apei și altor lichide de pe podele, poate fi minimizat cu ajutorul covoarelor de cauciuc.

Acest tip de covor oferă o siguranță mai bună, o prezentare excelentă și o productivitate îmbunătățită în orice industrie.

Se pot alege covoare cauciuc antiderapante, antistatice, antistatice și ignifuge, buretoase (spongioase), electroizolante de uz general, electroizolante rezistente la produse petroliere, EPDM, NBR, Neopren, SBR de uz general  sau siliconice.

Datorită rezistenței naturale a cauciucului la apă și mobilității oferite de un covor de cauciuc, acest produs este o opțiune de pardoseală care va fi remarcabil de ușor de întreținut. Când este instalat, măturarea este mai mult decât suficientă pentru a înlătura resturile și, dacă covorașul este suficient de scurt pentru a fi ridicat în siguranță, poate fi scuturat la fel de ușor. Pentru o curățare mai amănunțită, un mop umed va curăța murdăria, iar dacă covorașul de cauciuc este situat în exterior și este complet cauciucat, atunci poate fi spălat foarte ușor cu un furtun și lăsat să se usuce.

banner forceplast