În ciuda naturii importante și delicate a pielii noastre, mulți dintre noi încă nu suntem conștienți de ceea ce punem pe corpul nostru. De la utilizarea substanțelor chimice care sunt adesea dure și epuizante, la aditivii și conservanții de toxicitate variabilă, produsele de îngrijire a pielii și produsele de curățenie din casele noastre nu primesc suficientă atenție.

Dacă ești interesat de o abordare mai sănătoasă și mai responsabilă față de mediul înconjurător, dar și față de corpul tău, recomandarea noastră este reprezentată de produsele organice de îngrijire. Față de produsele cosmetice convenționale, care nu numai că sunt dăunătoare pentru utilizatori, produsele cosmetice organice au mult mai multe beneficii.

Există o mulțime de motive pentru care ai putea alege produsele organice pentru îngrijirea pielii. Pielea este cel mai mare organ din corpul nostru și datorită suprafeței sale, este destul de absorbant. Acest lucru înseamnă că poate absorbi până la 60% din ceea ce punem pe ea.

Multe produse tradiționale de îngrijire a pielii conțin substanțe chimice, fie ca parte a ingredientelor principale, fie ca și conservanți pentru a-și spori durata de păstrare. Majoritatea acestor substanțe chimice pot crea probleme grave de sănătate, deoarece în cele din urmă se scurg în sânge. Acest lucru poate perturba sistemul endocrin, poate provoca iritații sau poate duce la probleme mult mai grave precum cancerul.

În plus, multe produse de îngrijire a pielii sintetice prezente pe piață conțin adesea ingrediente de umplutură. Acestea pot include substanțe chimice precum parabeni, arome artificiale, emulgatori și uleiuri derivate. Aceste substanțe chimice sintetice au scopuri estetice cum ar fi textura sau efectul vizual, dar în nici un caz nu vizează îmbunătățirea sănătății.

Produsele organice pot fi mult mai repede metabolizate de piele, nu conțin substanțe chimice nocive și toxice, conservanți duri sau ingrediente sintetice care pot irita pielea. Ele au la bază ingrediente din plante, fructe și au în vedere sănătatea optimă a pielii.

Produsele naturale de îngrijire a pielii sunt produse din surse ecologice și nu implică utilizarea îngrășămintelor dăunătoare și a substanțelor chimice. Prin urmare, aceste produse nu sunt fabricate prin utilizarea de organisme modificate genetic care pot amenința atât sănătatea umană, cât și sănătatea mediului înconjurător.

 

Vestea bună este că din ce în ce mai mulți oameni încep să caute produse naturale de îngrijire a pielii iar acesta este un lucru bun.

Astfel s-a dezvoltat magazinul online BioDiva.ro, care comercializează o gamă variată de produse organice de îngrijire a pielii, acesta fiind unul dintre cele mai fiabile și mai responsabile magazine de pe piață. Produsele au fost alese cu grijă pentru a lucra eficient atât pentru bărbați, femei, cât și pentru copii, pentru toate tipurile de piele.

Misiunea celor de la BioDiva.ro este de a schimba percepția publică că frumusețea ecologică este limitată și este accesibilă doar câtorva oameni. Produsele BioDiva mențin sănătatea, frumusețea și longevitatea fiecăruia. Peste 2000 de produse amprentate de mărci organice de notorietate internațională sunt așezare pe rafturile magazinului și așteaptă să fie comandate.

Alegând produsele organice de îngrijire a pielii BioDiva poți beneficia de beneficiile acestora asupra corpului tău. Așadar, consultă chiar acum oferta completă de produse organice din magazinul online www.biodiva.ro.